Art of freediving - Galleria Oranssi 1.11. — 29.12.2022

Näyttelyssä keskitytään suomalaisten vesistöjen kauneuteen ja veden rentouttavaan vaikutukseen. Tummien vesien ja valon kontrasti tuovat esiin vedenalaisen maailman kauneuden. Hiljainen ulottuvuus ja painottomuuden tunne saavat katsojan rauhoittumaan. Näyttely on myön muistutus siitä miten kotimaamme tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuudet sukeltaa. Näyttely on kuvattu Kaukajärvessä ja Heramaajärvessä digi- ja filmikameralla 2022.

Suomen tummat vedet tarjoavat maalauksellisia kuvausmahdollisuuksia, joten kuviin on valittu sen mukainen toteutustapa. Kuvat ovat tulostettu tapetille ja liisteröity vanhojen taulujen päälle. Näin kaikissa tauluissa on maalauksellinen lopputulos ja taulujen pinta on kaunis ja kangasmainen. Samalla kierrätyskeskuksista kerätyt vanhat taulut ovat saaneet uuden elämän.

Kodikkaat kehykset luovat lämpöisen ja kodinomaisen tunnelman ja näyttely sopii erinomaisesti kahviloihin ja muihin hengähdyspaikkoihin.

Näyttelyistä löytyy erikokoisia teoksia omaan kotiin. Kaikki teokset ovat myytävänä. Myös printtejä ja muuta materiaalia on saatavilla ja tilaustyönä saat juuri omiin tarpeisiisi sopivan kuvan tai maalauksen.

Edellinen
Edellinen

Nokian renkaat - syys 2022

Seuraava
Seuraava

Kiitos Hiedanranta